:: EPH ::
- Springprides partipolitiskt obundna forum för samhällsdebatt
Nyheter

Här nedan finner ni fortlöpande nyheter om arrangemanget "Eskilstuna Pridehouse".

 


 

Vår/sommar 2012:
Eskilstuna Pridehouse - ideellt utanför RFSL Eskilstuna!


RFSL Eskilstunas styrelse har beslutat i samråd med initiativtagaren att "Eskilstuna Pridehouse" som namn och projekt ska fortsatt drivas ideellt, fast utanför RFSL-avdelningen. RFSL Eskilstuna har således överlåtit projektet till initiativtagaren Elias som har erbjudit sig att helt överta projektet på obestämd tid. Detta kommer inte att påverka eventuella naturliga samarbeten framöver för en partipolitiskt obunden debatt. I och med detta förändras logotypen för Eskilstuna Pridehouse för att motsvara denna förändring. 

 


2009-07-01:
Eskilstuna Pridehouse - nu även fortlöpande!

Även om Springpride är över för i år, så betyder inte det att Eskilstuna Pridehouse är över. Tvärtom! RFSL Eskilstuna fortsätter att arrangera seminarier fortlöpande under året under just namnet Eskilstuna Pridehouse. Denna gång i vår egen föreningslokal.

 


 

2009-03-25:
Platsen för Eskilstuna Pridehouse tillkännages!

När det nu återstår drygt en månad kvar innan årets Springpridefestival offentliggör RFSL Eskilstuna i tidningen Eskilstunakuriren platsen för Eskilstuna Pridehouse, vilket blir i Studiefrämjandets lokaler på Kungsgatan 13 i Eskilstuna.

 


 

2009-03-12:
Eskilstuna Pride House offentliggörs!


I en gemensam artikel i tidningen Folket låter RFSL Eskilstuna och Springpride-kommittén gemensamt offentliggöra RFSL Eskilstunas senaste projektinitiativ "Eskilstuna Pridehouse". Det är fr.o.m. i år ett löpande projekt med höjdpunkt att organisera och stå som huvudarrangör för samhällsdebatten kring HBT-frågorna under Springpride-festivalen. På så vis tar RFSL Eskilstuna en mer central roll för samhällsdebatten och Springpride-kommittén lägger mer kraft på fest, uppträdande och kultur. Allt inom ramen för Springpride-festivalen. Läs pressmeddelandet här som även beskriver bakgrunden till "Eskilstuna Pridehouse".

 

 

 


© Copyright 2009-2016. All rights reserved.

 

Bakgrund
StartsidaProgramNyheterLänkarKontakt / Bokning